Servicii

Cazare

Camere duble cu aer condiționat

Nu lăsa căldura amețitoare să te copleșească și alege acest tip de cameră, special creată pentru vacanța ideală, fiind dotată cu aer condiționat. Relaxează-te singur sau alături de persoana iubită, într-un mediu răcoros și confortabil. Camera beneficiază de diverse facilități, precum wi-fi, mini frigider și suprafață extinsă, toate acestea pentru bunăstarea și liniștea ta

Camere duble fără aer condiționat

Datorită paturilor duble care oferă spațiu întins, vei avea parte de comoditatea mult dorită. Bucură-te de intimitatea ta sau alături de persoana dragă, alegând Hotelul Semiramis. Confortul saltelei și prospețimea așternuturilor de bumbac garantează un somn odihnitor, iar liniștea Mării Negre asigură o vacanțp recreativă.

Restaurant

Restaurantul nostru dispune de un mix de elemente moderne și fine, care te vor transpune în atmosfera Mării Negre. Oferim bufet suedez, pentru a-ți garanta diversitatea și gusturile inedite din preparatele noaste. Mâncărurile propuse sunt destinate exclusiv clienților noștri.

Propunem meniuri diferite în fiecare zi și servire asistată de ospătari, cu un program fix pentru fiecare masă. Dacă dorești să te răcorești în plină vară, poți opta pentru băuturile non-alcoolice incluse în meniu. Restaurant Hotelului Semiramis beneficiază de o atmosferă intima și plăcută, fiind locul ideal de a-ți începe ziua cu un mic-dejun energizant sau de a încheia o zi încărcată cu o cină savuroasa.

Call Now Button